Voor het uitvoeren van onze vele activiteiten is geld en mankracht nodig. Wij zijn op zoek naar mensen die de dieren in Suriname een warm hart toedragen en de Dierenbescherming structureel willen helpen. Dit kan zijn in natura, bijvoorbeeld door voer voor de dieren te sponsoren, of in geld, door bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag te storten. Door uw bijdrage kunnen wij de dieren in Suriname beter helpen!

Word donateur! Ondersteun de Dierenbescherming met een vaste financiële bijdrage. We hebben uw donatie hard nodig! Onze bankrekeningnummers (DSB-Bank) zijn:

–    SRD 44.10.076
–    EUR 44.10.084
–    USD 64.18.716

Als u een bankoverschrijvingsformulier invult, dan steunt u ons automatisch. Veel gemak voor u, en structurele hulp voor de dieren!
  • Heeft u tijd en/of ruimte? Wordt dan vrijwilliger! U kunt helpen met de verzorging van de honden en katten in het dierenasiel, het tijdelijk opvangen van dieren, het meerijden op de dierenambulance, het verrichten van administratieve werkzaamheden, het bakken van taarten voor de verkoop of het geven van voorlichting tijdens evenementen.
  • Als u in uw omgeving merkt dat mensen zich schuldig maken aan dierenmishandeling, schakel dan de wijkmanager in! Dierenmishandeling is strafbaar volgens ons Wetboek van Strafrecht (artikel 312).
  • Praat over dierenbescherming en dierenwelzijn met anderen.